CONTACT

Kom je naar de volgende bijeenkomst?

Kom gerust een keer naar DenkLab om te ervaren of het iets voor je is. De bijeenkomsten staan los van elkaar en je meldt je per bijeenkomst aan.

Wil je je aansluiten bij DenkLab?

DenkLab is van, voor en door vakgenoten in de praktische filosofie. Als je vaker dan één keer naar de bijeenkomsten wilt komen, sluit je dan aan bij ons netwerk.

Veelgestelde vragen

Werk jij met filosofische methoden en concepten in een professionele praktijk? Kom dan gerust een keer langs op een van onze bijeenkomsten om vakgenoten te ontmoeten en te ervaren of DenkLab iets voor je is. Als je vaker wilt komen, kun je je aansluiten bij ons netwerk. Iedereen betaalt 50 euro per kalenderjaar en zo dragen we gezamenlijk de kosten voor de locaties, koffie/thee en website. Als deelnemer ontvang je 4x per jaar een uitnodiging voor DenkLab. Ook ontvang je Phronèsis Magazine, vakblad voor toegepaste filosofie. Via de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie krijg je een betaalverzoek.

DenkLab is van, voor en door vakgenoten in de praktische filosofie. Jos Kessels, Jan Ewout Ruiter, Luuk Stegmann en Kiki Verbeek hebben in 2022 het initiatief genomen, dit betekent niet dat zij de leiders zijn. We doen het met z’n allen, dus neem initiatieven en doe voorstellen. Brunhilde Legeland van voormalig Het Nieuwe Trivium doet de secretariële ondersteuning. De Hogeschool voor Toegepaste Filosofie verzorgt de financiële administratie. We doen dit allemaal op vrijwillige basis.

Uiteraard ben je vrij op onregelmatige basis naar DenkLab te komen. De meeste mensen in ons netwerk zijn niet elke bijeenkomst aanwezig. De bijeenkomsten staan los van elkaar en je meldt je per bijeenkomst aan. De eerste keer kun je vrijblijvend langskomen om kennis te maken met wie we zijn en wat we doen, daarna geldt: of je nu 1x per jaar erbij bent of 4x per jaar, iedereen betaalt dezelfde bijdrage in de kosten: 50 euro per persoon per jaar. Daarvan betalen we locaties, koffie/thee en website. We dragen gezamenlijk de kosten voor iets wat we graag samen in stand willen houden.

Je bent vrij een introducé mee te nemen naar een bijeenkomst van DenkLab, mits diegene bezig is met praktische filosofie in een professionele praktijk.

Op deze website vind je onder het kopje ‘Deelnemers’ de namen en contactgegevens van een deel van de vakgenoten in ons netwerk. Aankondigingen of oproepen kun je ook doen via de agenda-pagina op de website.

Als je aangesloten bent bij het netwerk van DenkLab en je wilt een vermelding op de website stuur dan een mailtje naar Kiki Verbeek. Zet in je mail het volgende: (1) je voornaam en achternaam; (2) je e-mailadres; (3) je website of LinkedIn-pagina; (4) je dienst of niche in maximaal vijf kernwoorden; (5) de categorieën waarin je te vinden wilt zijn (zie onder kopje ‘Praktijk’ op deze website).

Wil je dat jouw activiteit, lezing, boekpresentatie etc. in de agenda wordt opgenomen?

Lever dan onderstaande gegevens aan via: agenda@denkhuis.nl

  1. Pakkende korte titel met een duidelijke omschrijving van wat de activiteit inhoudt.
  2. Eén zin met een omschrijving van de doelgroep, dus voor wie dit agenda-item interessant is.
  3. Datum, tijdstip en locatie van het agenda-item.
  4. Korte toelichting op de inhoud (maximaal 250 woorden).
  5. Eventueel een link naar de plek waar geïnteresseerden meer informatie kunnen vinden of zich kunnen aanmelden.
  6. Benoem een categorie (bijvoorbeeld: event, boek, lezing etc.).
  7. Verplicht: een afbeelding (JPEG of PNG) van goede kwaliteit. Liefst horizontaal georiënteerd of vierkant. Afmeting minimaal 800 pixels breed en minimaal 500 pixels hoog. Indien het bestand groter is dan 600Kb, graag verkleinen (is gratis) op de site https://tinypng.com/.

Commerciële uitingen en aanbiedingen nemen we niet op in de agenda.

Zeker kan dat, graag! We streven naar een overzicht van iedereen die in Nederland en België actief is in de praktische filosofie. Stuur een mailtje met je tip naar Kiki Verbeek.

Heb je zin om een taak op je te nemen? Zie je iets wat beter kan in ons netwerk? Heb je een idee dat je via DenkLab wilt realiseren? Er is van alles mogelijk en er is veel te doen. Neem contact op met Kiki Verbeek.

Dankzij de inzet van vrijwilligers is DenkLab mogelijk en houden we de kosten laag. Er zijn inmiddels heel wat mensen die zich op allerlei manieren vrijwillig inzetten voor DenkLab: praktisch, inhoudelijk, bestuurlijk. Ondertussen zijn er noodzakelijke kosten (locaties, koffie/thee, website), die dragen we gezamenlijk. We hebben geen subsidie of andere inkomstenbron. Iedereen die vaker dan één keer een bijeenkomst van DenkLab bezoekt, doneert jaarlijks 50 euro als bijdrage aan de gezamenlijke kosten, zowel de mensen die zich buiten de bijeenkomsten actief inzetten voor DenkLab als degenen die alleen tijdens de bijeenkomsten actief zijn.

Als je je gegevens wilt wijzigen in onze administratie, stuur dan een mailtje aan Brunhilde Legeland.

De kosten voor de locaties, koffie/thee en website dragen we gezamenlijk. Administratieve vragen over het betalen van de bijdrage van 50 euro per persoon per jaar kun je stellen aan Marry Bouman van de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie.

Het tijdschrift Phronèsis is van de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie, als je aangesloten bent bij het netwerk van DenkLab ontvang je dit blad gratis. Als je het niet, te laat of op een verkeerd adres ontvangt, stuur dan een mailtje naar Marry Bouman.

Als we je vraag hierboven niet beantwoorden, dan kun je contact opnemen met Brunhilde Legeland.